Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Familierecht (scheiding)

Tot dit rechtsterrein behoren bijvoorbeeld (echt)scheidingen, kinderalimentatie, partneralimentatie, zorg- en contactregelingen, verdeling van de gemeenschap van goederen, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, naamswijziging, adoptie en gezag. Daarbij maakt het niet uit of er sprake is van een huwelijk, een geregistreerd partnerschap of enige vorm van samenleving. Op dit rechtsgebied zijn veel ontwikkelingen gaande zoals bijvoorbeeld de per 1 januari 2020 ingevoerde beperking van de alimentatieduur.

Nog steeds eindigt een op de drie huwelijken en partnerregistraties in een scheiding en bij samenlevers is dat percentage nog hoger. Juist omdat Maas Advocatuur & Mediation de praktijk van het procederen kent en dus ook de mogelijkheden en vooral de onmogelijkheden daarin, kunt u rekenen op zeer deskundige bijstand, zowel adviserend, bemiddelend als procesmatig.
Scheiden is specialistenwerk. Vandaar dat Maas Advocatuur & Mediation bij het Juridisch Loket en de Raad voor Rechtsbijstand is geregistreerd op een lijst van specialisten op het gebied van personen-, familie- en erfrecht. Alleen naar daarvoor geregistreerde (gespecialiseerde) advocaten en mediators kan het Juridisch Loket doorverwijzen. En alleen na doorverwijzing door het Juridisch Loket kan een behoorlijke korting op de eigen bijdrage worden verkregen.