Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Incasso

Het inschakelen van een advocaat voor het incasseren van uw vorderingen biedt vele voordelen. Het voornaamste voordeel is dat alleen een incasso-advocaat de middelen heeft om een debiteur maximaal onder druk te zetten en daardoor voor u het beste resultaat kan behalen. Maas Advocatuur & Mediation zit daar bovenop. Mocht uw debiteur toch niet betalen dan beschikt Maas Advocatuur & Mediation over de kennis om de incasso zodanig in te richten dat die in een eventuele procedure ook stand houdt.

Speciaal voor ondernemers

Indien het voor u als ondernemer lastig is om uw vorderingen betaald te krijgen biedt Maas Advocatuur & Mediation u daarvoor passende oplossing met als uitgangspunt dat de incasso van uw vorderingen u niets kost.

Het werkt aldus dat uw algemene voorwaarden door Maas Advocatuur & Mediation kosteloos worden aangepast ten aanzien van de ingebrekestelling en incassobepalingen, waarna Maas Advocatuur & Mediation uw toekomstige vorderingen kosteloos incasseert en uw debiteur rechtstreeks aan u betaalt. De enige kosten die u dan verschuldigd bent zijn de kosten die Maas Advocatuur & Mediation aan derden maakt, zoals uittreksels, deurwaarderskosten en griffierecht.

Ook voor andere vorderingen heeft Maas Advocatuur & Mediation een uitstekende incassoservice.