Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Mediation

Mediation, een moderne, snelle én voordelige oplossing

Niet ieder probleem hoeft via de - klassieke - juridische weg te worden opgelost en soms is het zelfs beter om door middel van mediation tot een oplossing te komen, dat wil zeggen via bemiddeling tussen partijen. Bij mediation neemt u zelf het heft in handen. De mediator van Maas Advocatuur & Mediation begeleidt u bij het vinden van oplossingen en het maken van heldere afspraken zonder dat een rechter tot een opgelegde beslissing behoeft te komen.

Voordelen van mediation

• Zelf controle over de te maken afspraken
• Afspraken die toekomstbestendig zijn
• Sneller duidelijkheid dan in een gerechtelijke procedure
• Goedkoper dan een procedure omdat één mediator voor alle partijen optreedt.

Door de inschakeling van één professional - de mediator – zullen de kosten altijd lager uitkomen dan wanneer ieder van partijen zich tot een eigen professional wendt. Zodoende bent u in staat om op een goedkope wijze uw probleem aan te pakken. Omdat partijen bij mediation zelf betrokken zijn geweest bij het maken van de afspraken zijn zij juist bereid om die zelf gemaakte afspraken na te leven. Een goede mediator laat partijen niet zomaar wat afspraken maken maar afspraken die goed doordacht zijn. Dit is niet alleen voor u maar ook voor uw omgeving (bijv. kinderen) van groot belang.

Kennismakingsgesprek tegen speciaal tarief

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek krijgt u informatie over hoe mediation bij Maas Advocatuur & Mediation in z’n werk gaat. Welke stappen zullen worden doorlopen, wat ieders rol is en hoe afspraken worden vastgelegd. Na dit gesprek bepaalt u of u met mediation wilt starten.
Voor dit kennismakingsgesprek van maximaal 2 uur betaalt u slechts € 75,- exclusief btw per persoon.

Weten wat mediation in úw situatie kan betekenen?

Indien u samen besluit om te kiezen voor mediation dan kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kan zowel overdag als in de avond.
Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wat u verder over mediation moet weten