Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Arbeidsrecht

Samen de beste afspraken maken voor de toekomst

Een arbeidsconflict is zowel voor de werkgever als voor de werknemer een groot probleem normaal gesproken zit niemand daarop te wachten en zo’n probleem kan zomaar, bijna uit het niets, ontstaan. Vaak heeft dat te maken met een andere manier van werken, een andere manager of een wisseling van collega’s. Het is zaak om dergelijke problemen als zij dreigen te gaan ontstaan al in de kiem te smoren en proberen afspraken te maken over de wijze waarop verder invulling zal worden gegeven aan de uitvoering van het werk maar ook wat partijen van elkaar mogen gaan verwachten. Dergelijke gesprekken zijn lang niet altijd eenvoudig en het is heel goed om dat onder begeleiding van een mediator te doen. Zo’n bemiddeling is ook leerzaam voor de toekomst.
Zelfs indien desondanks de conclusie is dat de ontbinding van de arbeidsovereenkomst de enige uitweg is, is mediation nuttig. Immers hebben beide partijen er belang bij om een goede beëindigingsovereenkomst aan te gaan met een passende vergoeding.

Alles in één keer geregeld met Maas Advocatuur & Mediation

In geval van arbeidsconflicten regelt Maas Advocatuur & Mediation alles wat nodig is. Zorgvuldig en met respect voor beide partijen. U kunt rekenen op de vakkundigheid van een gecertificeerde mediator met kennis van actuele wetten en regels en de vaardigheden die u van een topmediator mag verwachten.

Meer weten?

Bel 0348 - 40 85 86 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.