Logo maas

 

Tagline

Thuis in oplossingen.

Kantoorinfo

Betrokken

Bij Maas Advocatuur & Mediation staan persoonlijke aandacht en een hoge mate van betrokkenheid centraal. Het spreekt voor zich dat uw opdracht met de grootst mogelijke inzet wordt uitgevoerd.
Bij de aanvaarding van uw opdracht worden met u duidelijke afspraken gemaakt, op papier.

Laagdrempelig

Maas Advocatuur & Mediation richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere klant. Daarbij staan laagdrempeligheid en een optimale toegankelijkheid altijd voorop. Dat geldt niet alleen voor u als cliënt maar ook voor derden en wederpartijen. Immers is het ook voor u als cliënt van belang dat de contacten met bijvoorbeeld wederpartijen zo optimaal mogelijk zullen zijn.

Kwaliteit

Maas Advocatuur & Mediation zegt niet alleen goed te zijn maar wil het ook graag van zijn cliënten horen. Daarom wordt voortdurend onderzocht hoe cliënten de dienstverlening waarderen. Daarbij wordt getoetst op uiteenlopende zaken zoals bereikbaarheid, informatieverstrekking, betrokkenheid, transparantie, effectiviteit, cliëntvriendelijkheid en natuurlijk de vraag of is voldaan aan de gemaakte afspraken.
Met deze resultaten gaat Maas Advocatuur & Mediation kijken of het nóg beter kan.

Wettelijke informatieplichten

Maas Advocatuur & Mediation is wettelijk verplicht u te informeren over de volgende onderwerpen.

Rechtsvorm

Maas Advocatuur & Mediation is een eenmanszaak (KvK-nummer 17265458) van mr. J.J.J.M.D. Maas, die als advocaat is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 96, 2596 XM Den Haag, tel. 030-3353535, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkkader

De advocaat is voor de kwaliteit van de uitoefening van zijn werkzaamheden onderworpen aan de Advocatenwet, de verordeningen en richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten, de gedragsregels voor advocaten (2018) en de Gedragscode voor Europese advocaten (CCBE 2008). Deze regelingen zijn te vinden op www.wetten.nl en www.advocatenorde.nl/wetenregelgeving/vademecum.asp.

Regels omtrent de opdracht

Behoudens specifiek nader overeen te komen voorwaarden geldt dat op opdrachten uitsluitend Nederlands recht van toepassing is.
Uitsluitend de rechter in het arrondissement Midden-Nederland (Utrecht) is bevoegd om kennis te nemen van geschillen, die uit de opdracht zouden kunnen voortvloeien, tenzij Maas Advocatuur & Mediation bepaalt dat de rechter van de woonplaats van de cliënt bevoegd zal zijn.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Maas Advocatuur & Mediation is tegen het risico van beroepsaansprakelijkheid verzekerd bij AIG Europe Ltd. tot maximaal 1 miljoen euro per gebeurtenis.

Rechtsgebiedenregister

Mr. J.J.J.M.D. Maas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk
- Burgerlijk recht
Arbeidsrecht
- Arbeidsmediation
Personen- en Familierecht
- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
- Mediation

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Geen derdengelden

Maas Advocatuur & Mediation is niet aangesloten bij een stichting derdengelden.